Het beste voor uw huisdier!

ONS TEAM
M.E. Streng-Blom (Mireille) - Dierenarts

Van kinds af aan heb ik het altijd erg leuk gevonden om met dieren om te gaan en heb ook altijd gezegd dat ik graag dierenarts wilde worden. Na de middelbare school heb ik eerst 2 jaar in Leiderdorp op het Hoger Laboratorium Onderwijs gezeten en had daarna het geluk om in te loten voor Diergeneeskunde. Januari 2004 heb ik de studie Diergeneeskunde afgerond als gemengd dierenarts.
Meteen na mijn afstuderen ben ik gaan werken in Dierenkliniek de Gouwe. Gezien ik hier in de buurt ook ben opgegroeid, voelde het heel vertrouwd. Met het voorjaar voor de deur kon ik direct aan de slag met schaapverlossingen en keizersneden bij de koeien. Een hele uitdaging en zeker een hele leuke tijd. In 2006 ben ik toegetreden in de maatschap.
In 2010 heb ik bewust de keus gemaakt om me alleen toe te leggen op de Gezelschapsdieren. Hierdoor kunnen we ons op dit gebied breder inzetten en ons meer verdiepen in de gezelschapsdieren. Inmiddels heb ik een gezin en heb daarom besloten om twee middagen in de week thuis te zijn bij de jongens.

K. Drent (Kim) - Dierenarts
D. de Vries (Dominique) - Dierenarts

Als kleine meid wist ik het al: ik wilde graag dierenarts worden. In mijn vakanties liep ik graag mee met de dierenarts bij mij in de buurt en hielp ik waar ik kon. In 2009 begon ik met de studie Diergeneeskunde, die ik na zes jaar afrondde. Na mijn studie heb ik eerst een jaar als paardendierenarts gewerkt bij een grote paardenkliniek. Hoewel ik het naar mijn zin had tussen de paarden, besloot ik om over te stappen naar de kleine huisdieren. Er kwam namelijk een hele leuke baan vrij bij dierenkliniek de Gouwe! Ik werk hier nu sinds september 2017 met heel veel plezier. Samen met u ga ik graag op zoek naar de beste behandeling voor uw huisdier!

D.H.M. de Wit (Debby) - Dierenarts
Yvonne Möhle-Vergeer - Paraveterinair

Mijn carrière is in 1983 in de van Beverninghlaan gestart. Ik ben hiermee het langst werkzaam in deze praktijk. In 2008 heb ik samen met mijn collega’s mijn 25-jarig jubileum gevierd. Aanvankelijk werkte ik als enigste assistente in de praktijk. Inmiddels heb ik meerdere collega’s om het werk te delen en heb mijn fulltime baan ingeruild om vol overgave als parttimer verder te gaan. Ook in mijn gezin spelen de hond, katten en konijnen een zeer grote rol. Graag zet ik mij in om gevonden en/of vermiste dieren weer terug te brengen bij hun oude eigenaar of te zorgen dat ze een nieuw onderkomen vinden.

Kelly van Rhijn - Paraveterinair
Marjan Stofbergen - Paraveterinair

Aan het einde van mijn ruim 17 jarige loopbaan in de gezondheidszorg ben ik met de opleiding tot paraveterinair gestart. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt om als assistente in een dierenartsenpraktijk te werken. Vanaf 2002 werk ik als zodanig met veel plezier bij Dierenkliniek de Gouwe en u zult mij vooral zien op de locatie in Waddinxveen.
In mijn jeugd bracht ik mijn vrije tijd door op de kinderboerderij en de manege. Vele jaren heb ik plezier beleefd in de recreatieve paardensport en ik geniet nu van mijn konijn en kat.

Jacqueline van Koutrik - Paraveterinair

Mijn naam is Jacqueline en ik ben 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en Golden Retriever Bear in Zoetermeer. Bear hebben wij al sinds pup, hij is nu 1,5 jaar oud. Bij mijn vader thuis heb ik nog een kat, die al 18 jaar is! Ook heb ik bij mijn vader nog Pablo, een Jack Russel. Als klein meisje was ik al gek van dieren, zo was ik vaak op de manege te vinden. Die gekte voor dieren is altijd blijven hangen. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding dierenarts assistente paraveterinair aan het Lentiz college in Maasland. Na het behalen van al mijn toetsen en stages heb ik in 2016 mijn diploma behaald. Na mijn eindexamen ben ik begonnen als invalkracht bij een kliniek in Zoetermeer. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest in deze kliniek ben ik per januari 2019 met veel plezier aan de slag gegaan bij dierenkliniek de Gouwe. Ik werk voornamelijk op de vestiging in Gouda. Ik kijk er naar uit om u te helpen bij al uw vragen!

Eline van Zuijlen - Paraveterinair
Evy Commandeur - Paraveterinair
Susanne van Vierbergen - Paraveterinair

Vestiging Gouda

Kattensingel 17

2801 CA Gouda

Tel. 0182 510958

Vestiging Waddinxveen

Dorpstraat 76

2742 AK Waddinxveen

Tel. 0182 613112

E-mail:

info@dierenkliniekdegouwe.nl

 Opzoek naar een stageplek? mail naar:

dierenkliniekdegouwe@gmail.com