Het beste voor uw huisdier!

ONS TEAM

M.E. Streng-Blom (Mireille) - Dierenarts

Van kinds af aan heb ik het altijd erg leuk gevonden om met dieren om te gaan en heb ook altijd gezegd dat ik graag dierenarts wilde worden. Na de middelbare school heb ik eerst 2 jaar in Leiderdorp op het Hoger Laboratorium Onderwijs gezeten en had daarna het geluk om in te loten voor Diergeneeskunde. Januari 2004 heb ik de studie Diergeneeskunde afgerond als gemengd dierenarts.
Meteen na mijn afstuderen ben ik gaan werken in Dierenkliniek de Gouwe. Gezien ik hier in de buurt ook ben opgegroeid, voelde het heel vertrouwd. Met het voorjaar voor de deur kon ik direct aan de slag met schaapverlossingen en keizersneden bij de koeien. Een hele uitdaging en zeker een hele leuke tijd. In 2006 ben ik toegetreden in de maatschap.
In 2010 heb ik bewust de keus gemaakt om me alleen toe te leggen op de Gezelschapsdieren. Hierdoor kunnen we ons op dit gebied breder inzetten en ons meer verdiepen in de gezelschapsdieren. Inmiddels heb ik een gezin en heb daarom besloten om twee middagen in de week thuis te zijn bij de jongens.

L.D. van Lienden (Lianne) - Dierenarts

Als een klein vierjarig meisje was ik al niet bij de beestjes weg te slaan en riep ik al dat ik dierenarts wilde worden. Deze droom heb ik dan ook waargemaakt toen ik in 2011 afstudeerde aan de Universiteit Gent.
In het laatste jaar van mijn studie heb ik stage gelopen in Oman. Dit land was mij wel bekend, omdat mijn ouders daar al een lange tijd wonen en werken en ik daar ook mijn middelbare schooltijd heb doorgebracht. Aan het eind van deze stage werd ik gevraagd om na mijn afstuderen terug te komen om daar te werken. Meteen na mijn studie ben ik dan ook weer uit België vertrokken en heb ik 2 jaar in een gezelschapsdieren kliniek in Muscat gewerkt. In 2013 heb ik toch besloten om na 18 jaar weg te zijn geweest, terug te keren naar Nederland.
Tijdens het solliciteren in Nederland heb ik eerst een drietal maanden vrijwillig fulltime meegelopen in een gezelschapsdierenkliniek om zo toch lekker bezig te blijven en meer ervaring op te blijven doen. Eind 2013 kwam er een vacature bij Dierenkliniek De Gouwe op mijn pad en sinds januari 2014 ben ik hier nu met veel plezier werkzaam.

N. van der Ven(Nicolette) - Dierenarts
D. de Vries (Dominique) - Dierenarts
Cindy Remers - Assistente

In 1994 ben ik de praktijk aan de van Beverninghlaan komen versterken. Inmiddels was de praktijk zo uitgebreid dat naast Yvonne een tweede assistente noodzakelijk was. Met zijn tweeën hebben we veel meegemaakt in de praktijk zoals verhuizingen, nieuwe dierenartsen en nieuwe assistentes. Maar ondertussen is de praktijk blijven groeien en zijn we niet meer de enige. Na aanvankelijk fulltime gewerkt te hebben is mijn functie inmiddels omgezet naar parttime. Zo heb ik ook tijd om van mijn gezin, paard en katten te kunnen genieten. U komt mij tegen in onze beide vestigingen, Gouda en Waddinxveen.

Mariska Keijser - Assistente

Al op jonge leeftijd werd ik aangetrokken door dieren. Zowel bij mijn ouders als nu in mijn eigen gezin spelen mijn honden en katten een speciale rol. Op de leeftijd van 9 jaar reed ik in de praktijk rond met dierenarts Hans van Dorst. Ik was erg onder de indruk van de koeien en de geiten, waar Hans me dan ook steeds vandaan moest trekken om zijn volgende visite af te kunnen leggen, en gelukkig vond ik ook daar weer spannende vrienden.
Tijdens mijn opleiding heb ik met enthousiasme een stage doorlopen in dierenkliniek de Gouwe die toen nog dierenartsenpraktijk Gouda heette. Sinds 2003 ben ik hier aanvankelijk fulltime en nu parttime werkzaam.

Kelly van Rhijn - Assistente
Marjan Stofbergen - Assistente

Aan het einde van mijn ruim 17 jarige loopbaan in de gezondheidszorg ben ik met de opleiding tot paraveterinair gestart. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt om als assistente in een dierenartsenpraktijk te werken. Vanaf 2002 werk ik als zodanig met veel plezier bij Dierenkliniek de Gouwe en u zult mij vooral zien op de locatie in Waddinxveen.
In mijn jeugd bracht ik mijn vrije tijd door op de kinderboerderij en de manege. Vele jaren heb ik plezier beleefd in de recreatieve paardensport en ik geniet nu van mijn konijn en kat.

Petra Kagie - Assistente

In mijn jeugd had ik de mooie droom om dierenartsassistente te worden. Ik was altijd in de weer met gewonde en gevonden dieren. Naast mijn werk in de administratieve sector heb ik mijn diploma dierenartsassistente gehaald. Op dat moment is het me niet gelukt om de switch te maken, maar in 2005 heb ik in Dierenkliniek de Gouwe de kans gekregen om mijn ideaal als dierenartsassistente werkzaam te zijn te verwezenlijken. Met veel enthousiasme en toewijding doe ik mijn werk en in mijn vrije tijd geniet ik van mijn honden met wie ik graag trainingen volg.

Yvonne Möhle-Vergeer - Assistente

Mijn carrière is in 1983 in de van Beverninghlaan gestart. Ik ben hiermee het langst werkzaam in deze praktijk. In 2008 heb ik samen met mijn collega’s mijn 25-jarig jubileum gevierd. Aanvankelijk werkte ik als enigste assistente in de praktijk. Inmiddels heb ik meerdere collega’s om het werk te delen en heb mijn fulltime baan ingeruild om vol overgave als parttimer verder te gaan. Ook in mijn gezin spelen de hond, katten en konijnen een zeer grote rol. Graag zet ik mij in om gevonden en/of vermiste dieren weer terug te brengen bij hun oude eigenaar of te zorgen dat ze een nieuw onderkomen vinden.

Vestiging Gouda
Kattensingel 17
2801 CA Gouda
T 0182 510958

Vestiging Waddinxveen
Dorpstraat 76
2742 AK Waddinxveen
T 0182 613112